2013-01-25 10:27:13• hírek • Blikk.hu

Pál Dénes a nyerő - szavaztak a Blikk olvasói

A Blikk olvasói döntöttek: Pál Dénes a Voice legjobbja! A szép szemű fiatalember toronymagasan nyerte azt a szavazást, amelyben lapunk internetes oldalán kérdeztük meg, vajon ki nyeri a TV2 énekes tehetségkutatóját.

Pál Dénes elsöprő 65 százalékot gyűjtött be, míg Gájer Bálint és Nádor Dávid 13-13 százalékkal holtversenyben a második lett. Weisz Viktor, aki az első pillanattól kezdve többször hangoztatta, hogy ő nyerni jött ebbe a versenybe, mindössze 9 százalékot kapott.

Dénes mestere, Mező Misi már napok óta hatalmas magabiztossággal közlekedik a stúdióban, ő biztos abban, hogy a fiútól nem lehet elvenni a győzelmet. Még akkor is, ha ez azért némi feszültséget szül a többi versenyző és mestereik között.

– Én nem tartom ezt a nagyképűségnek, hiszen Pál Dénes egyszerűen tud valamit, és az nem tetszik, hogy ez az irigység a Dénesen csapódik le. Igen, ennek a fiúnak nagyon szép a szeme, de arról nem tehet, hogy így néz ki. Nem kell itt mindenféle tudományos módszerekkel megmagyarázni vagy megpróbálni megfejteni a dolgot. Dénes nem tudatos, nincsenek manírjai, nem használ bevált sémákat, és mégis működik, ezt a közönségszavazatok bizonyítják – tárta szét mosolyogva a kezét Misi.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: